Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Marketing labels

• snelle offerte
• t/m full-colour te leveren
• in vele formaten leverbaar
• diverse materialen leverbaar
• diverse druktechnieken mogelijk
• kleine oplages mogelijk
• deskundig advies
• binnen 1 week al leverbaar*

 

Promoten van nieuwe producten of aantrekken van nieuw personeel

Marketing labels worden voor ontelbare doeleinden gebruikt. Het is zeer geschikt als middel om nieuwe producten te promoten. Of bijvoorbeeld aan fietsen voor marketing acties en het werven van personeel. Overal waar u geen zelfklevend etiket op kunt gebruiken, maar wel moet voorzien van een code, nummering, tekst of datum, kunt u deze beschrijfbare promotionele labels inzetten.

Zelfklevende en doelgerichte marketing labels

Ook is het mogelijk de labels zelfklevend te maken zoals de “3 op Reis” kofferlabels. Zo kan de gebruiker het label, nadat hij/zij het als kofferlabel heeft gebruikt, nog ergens op plakken als herinnering. Dat is ook marketing. Als men uw naam maar vaak genoeg ziet.

Het is een mooi product dat zelfs aan beiden zijden kan worden bedrukt t/m full-colour! We kunnen dat in veel gevallen zelfs al vanaf 500 stuks.

*in overleg met productie

Vraag direct een sample exemplaar aan of vraag uw prijs aan via: info@etikettenkoning.nl of bel naar 073-5941029 voor uw marketinglabels!

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Marketing labels

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten