Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Thermo etiketten

Thermo etiketten worden veel gebruikt in de food-branche. Deze etiketten hebben wij in vele formaten direct uit voorraad leverbaar voorzien van een diepvries belijming.

Behalve standaard formaten uit voorraad kunnen wij etiketten in uw gewenste afmeting produceren.

Thermo etiketten onderscheiden we ook weer in verschillende kwaliteiten. Thermo eco en Thermo top. Thermo top etiketten worden veelal in de food-branche gebruikt, Thermo eco kwaliteit is goedkoper; dit wordt veel gebruikt voor transport. Een verzendetiket wordt doorgaans voor kortere tijd gebruikt.

We kunnen deze thermo etiketten natuurlijk ook bedrukken t/m full-colour, voorzien van uw logo en/of naam. Wat u wenst!

Wilt u een prijsaanvraag doen, klikt u de link hiernaast of bel naar 073-5941029 en wij maken een goed voorstel voor uw thermo etiketten.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Thermo etiketten

Rolmaten

Gerelateerde productenRecente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten