Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

Promo-Touch tangen

Deze unieke Promo-touch dispencertangen worden ingezet om bedrukte etiketten en/of blanco etiketten op een uiterst snelle en toch zorgvuldige wijze aan te brengen op uw artikelen. Dit kan middels onze Promo Touch W33 of onze Promo-Touch W50 dispenser tangen.

Voor de Promo-Touch  W33 dispenser tangen hebben we blanco thermo top etiketten van 31 x 23 mm voorzie n van een diepvries belijming, uit voorraad leverbaar, die in deze tangen perfect werken.

Voor de Promo Touch W50 tangen hebben we blanco thermo top etiketten beschikbaar, voorzien van een diepvrieslijmlaag van een formaat van 46 x 36 mm en 46 x 48,8 mm.

Bij Etikettenkoning.nl bent u aan het juiste adres: u kunt hier terecht voor zowel de etikettenprinter, software, labelrewinder en de dispensers of etiketteertangen.

Ook verkopen wij speciale etiketten met Nieuw, Aktieprijs en Reklame welke u middels deze tangen transporteert. Natuurlijk kunnen wij deze etiketten in zijn geheel bedrukken t/m full-colour zoals U dat wenst !! Graag zien wij daarvoor uw prijsaanvraag tegemoet. bellen kan natuurlijk ook .

Wilt u méér informatie over deze producten mailt u dan naar info@etikettenkoning.nl of vraagt u een offerte aan via de links rechts. u kunt ook bellen met 073-5941029.

Lees meer

Offerte aanvragen voor Promo-Touch tangen
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten