00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

TWIN-CAT-2 met INSP-1 unwind/rewind station

Hier is Labelmate's nieuwe Dual-Spindel Heavy Duty Unwinder/Rewinder: de TWIN-CAT-2. Met twee krachtige motoren en uw keuze rolflenzen u maximale veelzijdigheid bij het opzetten van de bewerking die u nodig hebt. Beide assen kunnen terugspoelen of tot rust komen. U bestuurt de richting en het koppel op elke Spindel onafhankelijk. Een externe Halt Control kunt u stoppen en starten van de TWIN-CAT-2 met een voetschakelaar of een ander extern apparaat. Hier zijn enkele van de vele mogelijke toepassingen:

◾ Ontspan en terugspoelen etiketten op een machine . Ideaal voor "wind-in/wind-out"-operaties

◾ in omgekeerde volgorde van gerangschikte labels op rol

◾ gunstig terugspoelen van labels op een andere kerngrootte. Met universele verstelbare Core-houders kunt u ontspannen vanaf een diameter van kern-en terugspoelen op elke kern diameter binnen het bereik van 25 tot 101mm in diameter! Zeer geschikt voor de productiewinkels met gevarieerde opdrachten

◾ Voeg de optie Label Inspectie om een stand - alone Inspectie station te creëren . U kunt ook een label Counter als je er een nodig hebt

◾ Wind kleine rollen etiketten van grotere.

◾ Opzetten van een off-line snijden werking met een Labelmate S - 100 of S - 200 Slitter . Dit is handiger dan het gebruik van een standaard single spindle Rewinder .

◾ gunstig strip de ongewenste matrix van gestanste etiketten voor gemakkelijke verwijdering als je ze terugspoelen in lijn met uw printer of off-line. 

Nieuwe Unwind / Rewind Stations Labelmate 's zijn verkrijgbaar in vele verschillende configuraties om perfect te passen in uw label productie . Alle TWIN - CAT - 2 modellen werken op tot 76 cm per seconde. 

De TWIN - CAT is voorzien van een 5 - jaar op onderdelen en arbeid beperkte garantie , de langste in de industrie .(De garantieperiode voor inbegrepen Power Supplies is 1 jaar) 

Voor méér informatie klikt U op de links rechts offerte aanvragen of mailt U naar info@etikettenkoning.nl. Of U belt met : 073-5941029 en wij maken een scherp voorstel voor U. 


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.