Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

Reclame etiketten 50 mm

Reclame etiketten zijn onmisbaar voor zowel de foodmarkt (slagerijen, vishandel, bakkers, groentehandel en supermarkt) als de kantoorvakhandel, boekhandel e.d. We leveren diverse formaten etiketten in verschillende fluorescerende kleuren. Ook hebben we verschillende reclame etiketten uit voorraad leverbaar. Mocht u de reclame etiketten niet handmatig aan willen brengen maar d.m.v. een etiketteertang, dan kunnen we u deze ook uit voorraad leveren.

De reclame etiketten welke wij uit voorraad leveren zijn 35 mm en 50 mm ronde etiketten te leveren in de fluor kleuren: rood, oranje, geel en groen. Deze reclame etiketten zitten per 1000 etiketten op een rol.

Waarom reclame etiketten? Deze vraag is gemakkelijk te beantwoorden. Het is namelijk een beproefde methode om uw omzet te verhogen. Er wordt niet alleen de nodige aandacht getrokken, maar u kunt tevens bepaalde specifieke voordelen benadrukken. Iedereen is in voor een kortingsactie. Deze worden meestal met felgekleurde (fluor) reclame etiketten aangegeven.

Gaat u ook een actie houden of bent u weer aan de markt voor een nieuwe partij reclame etiketten, bel ons op 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en wij maken u een scherp voorstel voor uw reclame etiketten.

Lees meer
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor Reclame etiketten 50 mm

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten