Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

SATO CG2 series etikettenprinter

De SATO CG208 en SATO CG212 desktop etikettenprinters van Etikettenkoning.nl hebben superieure prestaties en tegen een aantrekkelijk prijskaartje zijn deze directe thermische- en thermische transferprinters met een afdrukbreedte van 56 mm of 104 mm (2,2 of 4,1 inch) en een afdrukresolutie van 203 of 305 dpi koplopers in hun klasse. De printers uit de CG Series worden standaard geleverd met verschillende geïntegreerde emulatieopties en optimale interfaces (geïntegreerde USB-aansluiting is standaard).

Wilt u meer informatie over deze SATO CG2 etikettenprinters, klikt u dan op de offerte aanvraag hiernaast of belt u met ons op 073-5941029.

Tevens kunt u aan de rechterkant de PDF met specs over deze SATO CG2 etikettenprinter downloaden.

Lees meer Download specificaties

Offerte aanvragen voor SATO CG2 series etikettenprinter
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten