Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

SATO SG-112 EX

De robuuste SG112-ex is een 25,4 cm brede labelprinter (10 inch), ontworpen om operators in productieomgevingen waarin het tempo hoog ligt sneller en efficiënter te kunnen laten werken. De printer maakt gebruik van direct thermisch afdrukken voor breedtes tot 297 mm in continu of tear-off modus. Ideaal dus voor een breed scala aan toepassingen, waaronder inventarisbeheer, verzendetiketten en GHS-etikettering voor chemicaliën.

Dankzij de indrukwekkende mogelijkheden van de SG112-ex kunnen gebruikers grote hoeveelheden informatie combineren tot één groot formaat etiket en hoeven er niet meer verschillende kleinere etiketten te worden geprint om alle informatie kwijt te kunnen. Ook zijn de etiketten duidelijk en helder, zijn ze aanzienlijk efficiënter op het gebied van kosten, tijd en personeelsinzet en draagt deze werkwijze bij aan een verbetering van de productiviteit in het algemeen. Bovendien zijn deze labels van grotere afstand goed zichtbaar, waardoor de informatie sneller kan worden overgebracht in omgevingen waarin zorgvuldigheid en veiligheid essentieel zijn.

Eigenschappen
Printmethode
Direct thermisch / Thermal Transfer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Printbreedte
128 mm – 297 mm (5,04″ – 11,7″)

Printresolutie
305 dpi (12 punten / mm)

Printsnelheid
Max. 152 mm/s – (6″/s)

Talen
SPBL

Interfaces
USB, LAN, IEEE1284, RS-232C

Geheugen
On-board geheugen (Flash ROM) 40 MB, SD RAM 64 MB

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor SATO SG-112 EX

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten