00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

Plastic ticketmapjes / Kunststof ticketmapjes

Kunststof of plastic ticketmapjes zijn leverbaar in een standaard formaat, maar uiterarad met wat grotere aantallen ook in andere formaten verkrijgbaar. Deze plastic ticketmapjes kunnen wij zowel in een effen kleur onbedrukt leveren, maar ook bedrukt met uw naam en/of logo of een andere tekst.

Voor ons standaardformaat ticketmapje of reisbescheiden etui werken we met een formaat van 220 x 248 mm (breedte x hoogte) open. De binnenzijde is voorzien van twee transparante vakjes. Deze kunststof ticketmapjes kunnen wij bedrukken tot en met 4 kleuren. Uiteraard kunt U ook reisbescheiden etuis laten produceren in andere formaten. 

Bent U geinteresseerd, dan maken wij graag een goed voorstel voor uw ticketmapjes. Belt U met 073-5941029 of mail naar info@etikettenkoning.nl en wij maken U direct een prima aanbieding voor uw ticketmapjes!


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact
Etikettenkoning BV
Litserstraat 58a
5275 BW Den Dungen
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.

Nieuwsbrief aanvragen
Krijg het laatste nieuws en ontvang onze aanbiedingen.