00 31 73 594 1029
  • Al 60 jaar uw specialist
  • Alle topmerken in huis
  • Offerte? Reactie in 2 uur
  • Alle druktechnieken in huis
  • Groot assortiment en snelle levering

DUO zakkensluiter

Duo zaksluitsystemen(zakkensluiters) worden sinds 2001 door Etikettenkoning.nl geleverd.Deze combinatie van tape+papier heeft zijn succes al bewezen middels de Innosealer/Novemsealer/Prittsealer. Beide systemen kennen een hersluitbare sluiting van de zak.

Wat is dan het verschil? De Innosealer is gemaakt van slagvast kunststof, terwijl de DUO-zakkensluiter een stevige stalen contructie heeft. De lengte van de rollen tape+ papier voor deze DUO-zakkensluiter is 200 meter, terwijl die van de Innosealer 66 meter zijn. U hoeft dus minder te wisselen. En U weet, tijd is geld.

Verder is het zo, dat smaken verschillen. De één vindt een conventionele zakkensluiter prima, de ander werkt graag met een Innosealer en weer een ander met de DUO-zakkensluiter. Voor ieder wat wils. Etikettenkoning.nl heeft alles in haar assortiment.

Kostentechnisch is het DUO-zaksluitsysteem het voordeligst. U kunt de meeste sluitingen maken per Euro, dan welk ander zaksluitsysteem dan ook !

Belt U met 073-5941029 of mailt U met info@etikettenkoning.nl voor meer informatie of voor prijsinformatie over onze DUO zakkensluiters


Offerte opvragen
Vraag direct offerte aan!
Offerte opvragen
00 31 73 594 1029
info@etikettenkoning.nl

Bel mij terug
klik hier

Contact Per 1 juni as op nieuw adres
Etikettenkoning BV
De Maas 9C
5684 PL Best
Tel: 00 31 73 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Lees verder

Instructievideo's

Hier kunt u zien hoe u snel en eenvoudig een nieuwe rol etiketten in uw SATO etiketteertang kunt inbrengen,of bijvoorbeeld een nieuwe inktrol in uw prijs-codeertang zetten.

Bekijk video's

Offerte

Wilt U een offerte aanvragen voor een of meerdere van onze artikelen, dan kunt u dat doen d.m.v. ons offerte aanvraag formulier.