Winkelwagen 0 items Inloggen Account aanmaken

ZEBRA ZT420

Verhoog de productiviteit met de ZT400-serie. Gemaakt met een volledig metalen frame en een dubbelgevouwen deur, deze printer is duurzaam en biedt gemakkelijke toegang. Het 4,3-inch kleuren-touchscreen met intuïtieve interface maakt ze gemakkelijk te gebruiken en toont kleurgecodeerde printerstatuswaarschuwingen. Configureer uw printer op uw manier met geavanceerde technologie, samen met twee open communicatieslots. Deze printers zorgen ervoor dat uw kritieke werkzaamheden vandaag efficiënt blijven werken en bieden u de flexibiliteit om in de toekomst functies toe te voegen wanneer u ze nodig hebt.

De ZT400-serie is beschikbaar in drie printresoluties en twee printbreedtes en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Ze zijn eenvoudig te integreren en te beheren met Zebra's Print DNA-reeks van applicaties, hulpprogramma's en ontwikkeltools - allemaal aangedreven door Link-OS®.

Lees meer Download specificaties

Offerte aanvragen voor ZEBRA ZT420
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Al 60 jaar uw specialist
Alle topmerken in huis
Offerte? Reactie in 2 uur!
Alle druktechnieken in huis

Wij bellen u terug


Sluiten