Al 60 jaar uw specialist
Kleine oplages mogelijk
Offerte? Reactie in 2 uur!
Deskundig advies

ZEBRA ZT411

De ZT411/ZT421printer series zorgen ervoor dat uw bedrijfs kritische activiteiten efficiënt verlopen. Ze zijn gebouwd met een geheel metalen frame en dubbel vouwbare deur, de ZT411/ZT421 -serie printers zorgen voor een grote vooruitgang in afdruksnelheid, registratie en connectiviteit evenals extra toegevoegde functies .

ZT411/ZT421 printers zijn uitgerust met USB, Serieel, Ethernet en Bluetooth -connectiviteit , samen met uitgebreide RFID -mogelijkheden . En met Zebra ’s Link-OS, een innovatief besturingssysteem , kunt u de printers gemakkelijk integreren en beheren vanaf elke locatie in de wereld.

Lees meer Download specificaties
Offerte aanvragen Bel mij terug

Advies nodig?

073 594 1029

info@etikettenkoning.nl

Gratis samples

100% maatwerk mogelijk

Offerte aanvragen voor ZEBRA ZT411

"*" geeft vereiste velden aan
Recente beoordelingen

Tevreden klant

Ik werk zelf met e-commerce en ben versteld van jullie snelle, precieze en uitstekende service. Mijn complimenten! Voor het accepteren, snelle reactie terug, de pro-forma factuur zonder problemen en gelukkig ook de IBAN en BIC erbij zodat wij het makkelijk via Zweden konden overmaken, perfect!

Met vriendelijke groet,

Frank Bijveld

Snelle levering

Hallo Wilton,

Vanochtend trof ik het pakketje aan op mijn buro met de etiketten. Dat is weer megasnel, heel erg bedankt weer voor de geweldige service en fijne dag gewenst,

met vriendelijke groet,

Corine van Hout

Wij bellen u terug    Sluiten